Avlysning av LØRdans

Grunnet dårlig oppmøte til LØRdans 5-8 år og moderne voksen, er vi nødt til å avlyse disse klassene. Vi håper dette er et tilbud vi kan prøve på igjen til neste semester. Gi oss gjerne tilbakemeldinger på tilbudet som har vært; både ris og ros er viktig for at vi skal kunne tilrettelegge best mulig for dere!

 

Linda & Christina

 

_JG_8856 dvd

Leave a Comment

Intervjue med Matt Steffanina og Dana Alexa

Her kan dere lese intervjuet fra når Matt og Dana var på besøk hos oss på Bølgen Dansestudio i februar.

http://bolgendans.blogg.no/1426107015_intervju_med_steffani.html

Matt og Dana på Bølgen

Leave a Comment

Bølgen Dansestudio lanserer sin egen blogg!

Vi har med stor glede lyst å presentere dere til vår helt nye blogg!

Bølgendans bloggen er en side hvor det jevnlig vil legges ut innlegg skrevet av både elever og pedagoger ved Bølgen Dansestudio. Her kan dere lese alt fra intervjuer av gjester, elever og pedagoger, til informasjon om arragementer og spennende lanseringer. I tillegg vil det publiseres bilder og videoer fra klasser og opptredener. Allerede nå har vi mange planer i kalenderen. Det er bare å glede seg!

Klikk på lenken under og vær med på å ønske bloggen velkommen til verden!

http://bolgendans.blogg.no

 

_MG_8422a c

Leave a Comment

Bølgen Dansestudio presenterer ny pedagog, timeplan og lokaler!

Da har endelig den nye timeplanen kommet på plass og dere kan melde dere på her!

Den nye timeplanen inneholder flere nye timer for alle alder! Det som er spennende med høstens timeplan er at vi har satt opp en del timer for voksne. Her er det også nybegynner timer som ikke krever noe tidligere erfaring i dans. Dette er timer for deg som har et ønske om å danse og ha det gøy!Ikke minst er det en kjempe god måte å holde seg i form på! Sjekk timeplan og kurstilbud for informasjon og påmelding.

Vi har med stor glede å ønske velkommen til dyktige Marte Blikås Sandhaug som en del av Bølgen crewet! Les mer om henne her.

Sist men ikke minst har vi også flere lokaler å svinge oss på! Vi vil beholde de nye lokalene våres i den gamle turnhallen som studio 1 og studio 2. I tillegg har vi to studioer på langbryggen som studio 3 og 4. Samtidig vil også Ballettloftet (danse og utstyrsbutikken) holde til på Langbryggen i 3 etg. Det vil bli oppussing av lokalene; to dansestudioer, bad, garderober og butikk. Vi gleder oss til et spennende semester med ny pedagog, lokaler og timeplan!

Velkommen til Bølgen Dansestudio!

 

Logo-fin-blå_liten

Leave a Comment