Pedagogene

Christina PortrettbildeChristina Louise Markhus

Grunder og innehaver

Utdannet ved Den Norske Ballett Høyskole i Oslo som danser, pedagog med fordypning i kunst og kulturformidling. Har undervist i mange sjanger for Allegro Ballettstudio, Baardar Akademiet Tvedestrand, DDD, Arendal Ballett Center og Danseverkstedet i Ås. Har også fått mulighetene til å koreografere til kronprinsparet, assistert koreograf Signe Domogalla til en åpningsforestilling i Fjæreheia, Grimstad og diverse lokale oppsettninger.

Christina har reist på flere inspirasjonsturer til New York, og har de senere tider fått gleden av å reise og danse rundt om i hele verden. Har blant annet danset i “Hamlet” ved Agder Teater sin oppsettning i Fjæreheia og “Turned In Side Out” workshop ved Jana Hicks og Marijke Eliasbergh i New York. Deltatt på workshops med dansere til store internasjonale stjerner som Rihanna, Ne-Yo og Britney Spears.

                      

IMG_0035Linda Amalie Thommesen

Grunder og innehaver

Født i Bodø og oppvokst i Arendal. Danset fra hun var 6 år gammel hos Tullen Wettergreen og på Arendal Ballett Center.

Gikk på dans og ballettlinjen på Follo Folkehøgskole. Utdannet som faglærer i musikk, dans og drama med hovedvekt på dans ved Høgskolen i Bodø.

Har danset og koreografert ved mange lokale oppsetninger og har undervist barn, ungdom og voksne i ulike sjangre.

Har undervist ved Grimstad Danseteater og Dahlske Videregående Skole, på Froland Kulturskole i 8 år og 10 år ved Arendal Ballett Center.

Maria Di Lorenzo 

Dansepedagog15052132_10157680690800484_785587331_o

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole med Bachelor i dans og pedagogikk. Maria har reist til New York og flere ganger til Paris for å danse. Hun har jobbet med revyen for Høyskolen i Oslo som koreograf, undervist ved Allegro Balletstudio og har fullført en Bachelor i ernæring.

 

 

 

Sandra Gabriela Igland

DansepedagogGabriela profil

Sandra Gabriela Igland er utdannet ved Norges Dansehøyskole som danser og pedagog med fordypning i jazz. Danset siden hun var 3 år gammel ved Arendal Ballett Center og Allegro Ballettstudio. Hun har også gått Dans Forstudium ved Trøndertun. Gabriela har blant annet vært danser i «Jesus Christ Superstar – concert in Hell» i regi av Trøndelag Teater og «Nasareeren» i Fjæreheia sommeren 2016. Vi gleder oss til å få Gabriela med på Bølgen teamet høsten 2017!

Marianna Dahlen

Instruktør

Marianna

Marianna er født og oppvokst i Southampton, England. Hun flyttet til Norge da hun var 9 år gammel. Startet å danse ballett da hun var 3 år gammel, og begynte etterhvert med flere dansestiler. Er spesielt glad i hip hop. Har danset i flere år ved Froland Kulturskole, Arendal Ballett Center og Bølgen Dansestudio. Marianna har i flere år jobbet som assistent på barnetimer og har mye undervisningserfaring. Hun har vært danselærer på St Franciskus Skole og vikar på Bølgen Dansestudio. Marianna er ei blid og positiv jente og vi gleder oss til å ha henne med i teamet vårt!

Tin Trung Nguyen

InstruktørTin profil

Tin er født og oppvokst i Arendal, opprinnelig fra Vietnam. Han har danset siden han var 8 år gammel. Tin har vært vikar i hip hop på Arendal Ballett Center og vært danser og medkoreograf til noen av deres forestillinger. Han har også deltatt på ulike workshops blant annet med «The Vibe» og danserne til Justin Bieber.

Tin viser stor glede av å danse og liker å være i rollen som instruktør. Vi gleder oss til å ha han med i Bølgen teamet høsten 2017!