Pedagogene

Christina Louise Markhus

Grunder og innehaver

Utdannet ved Den Norske Ballett Høyskole i Oslo som danser, pedagog med fordypning i kunst og kulturformidling. Har undervist i mange sjanger for Allegro Ballettstudio, Baardar Akademiet Tvedestrand, DDD, Arendal Ballett Center og Danseverkstedet i Ås. Har også fått mulighetene til å koreografere til kronprinsparet, assistert koreograf Signe Domogalla til en åpningsforestilling i Fjæreheia, Grimstad og diverse lokale oppsettninger.

Christina har reist på flere inspirasjonsturer til New York, og har de senere tider fått gleden av å reise og danse rundt om i hele verden. Har blant annet danset i “Hamlet” ved Agder Teater sin oppsettning i Fjæreheia og “Turned In Side Out” workshop ved Jana Hicks og Marijke Eliasbergh i New York. Deltatt på workshops med dansere til store internasjonale stjerner som Rihanna, Ne-Yo og Britney Spears.

Christina er også grunder og danser av det profesjonelle danse kompaniet «Move-danse ensemble sør» som lanseres i løpet av sommeren 2018. Hun er dessuten koreograf til musikalen «St.Valentin» i Fjæreheia sommeren 2018 i regi av Beintein Baardson.

(Perminsjon høsten 2020)

                      

Linda Amalie Thommesen

Grunder og innehaver

Født i Bodø og oppvokst i Arendal. Danset fra hun var 6 år gammel hos Tullen Wettergreen og på Arendal Ballett Center.

Gikk på dans og ballettlinjen på Follo Folkehøgskole. Utdannet som faglærer i musikk, dans og drama med hovedvekt på dans ved Høgskolen i Bodø.

Har danset og koreografert ved mange lokale oppsetninger og har undervist barn, ungdom og voksne i ulike sjangre.

Har undervist ved Grimstad Danseteater og Dahlske Videregående Skole, på Froland Kulturskole i 8 år og 10 år ved Arendal Ballett Center.

Linda er nå aktuell som «Elsa» i Bølgen Dansestudio sine oppvisninger ved anløp av cruise skip på Arendal kai.

 

Lina Birgitte Anvik Løvdal

Dansepedagog

Lina Birgitte kommer fra Larvik og er vokst opp på dansestudioet Studio Nille. Etter tre år på danselinja på videregående skole studerte hun musikk i et år før hun fortsatte med to-årig fagskoleutdanning på Bårdar Akademiet i musikkteater med fordypning i sang og dans. Etter endt musikalutdanning begynte hun på en bachelor i utøvende samtidsdans ved Universitetet i Stavanger, og er nå våren 2018 ferdigutdannet dansepedagog med både bachelor og PPU-utdanning.

Lina vil dere kunne se i dyreparken i sommer som «klatremus»

(Permisjon høsten/våren 2020/2021)

Sandra Gabriela Igland

DansepedagogGabriela profil

Sandra Gabriela Igland er utdannet ved Norges Dansehøyskole som danser og pedagog med fordypning i jazz. Danset siden hun var 3 år gammel ved Arendal Ballett Center og Allegro Ballettstudio. Hun har også gått Dans Forstudium ved Trøndertun. Høsten 2018 har Gabriela gått på «Flow Dance Academy» i Oslo for å få et innblikk i de urbane dansestilene. Hun har blant annet vært danser i «Jesus Christ Superstar – concert in Hell» i regi av Trøndelag Teater og «Nasareeren» i Fjæreheia sommeren 2016.

Vi gleder oss over å få henne tilbake med enda mer «swag» i baggasjen!

 

Tin Trung Nguyen

InstruktørTin profil

Tin er født og oppvokst i Arendal, opprinnelig fra Vietnam. Han har danset siden han var 8 år gammel. Tin har vært vikar i hip hop på Arendal Ballett Center og vært danser og medkoreograf til noen av deres forestillinger. Han har også deltatt på ulike workshops blant annet med «The Vibe» og danserne til Justin Bieber.

 

 

 

Kristine Drøsdal ØyaKristine profil

Dansepedagog

Kristine er fra Grimstad, og er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2014-2017) med fordypning i jazzdans. Deretter har hun videreutdannet seg på Kunsthøyskolen i Oslo med et årsstudium i Praktisk Pedagogisk Utdanning (2017-2018), i tillegg til Flow Dance Academy Oslo med fokus på hip hop og urbane stiler (høst 2018). Som utøvende danser har Kristine medvirket i musikalene Huldresølvet (2014) og Nasareeren (Fjæreheia, 2016), danseforestillingen Kompani in Progress (Scenehuset, 2016), og som skapende og utøvende danser på festivalene DANS:BARE (Oslo, 2017). I 2019 var hun med som utøvende danser i Quick Style Kompani. Kristine jobber for tiden som danselærer og stortrives med det. Vi gleder oss over å få Kristine med på laget!

 

Isabel Portrettfoto

Isabel Jaén Vindvik

Dansepedagog

Isabel Jaén Vindvik er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2018) og har en bachelor i dans med pedagogikk, fordypning jazzdans. Hun har også studert ved Broadway Dance Center, International Student Visa Training Program (2020).  Isabel er fra Sørlandet og har sin danseerfaring fra Arendal Ballett Center og Bølgen Dansestudio. Hun har deltatt på flere store oppsetninger som danser på Sørlandet. Isabel har undervisningserfaring i blant annet barnedans, klassisk ballett og jazz. Vi gleder oss til å få Isabel med på laget denne høsten!