Pedagogene

Christina Louise Markhus

Grunder og innehaver

Utdannet ved Den Norske Ballett Høyskole i Oslo som danser, pedagog med fordypning i kunst og kulturformidling. Har undervist i mange sjanger for Allegro Ballettstudio, Baardar Akademiet Tvedestrand, DDD, Arendal Ballett Center og Danseverkstedet i Ås. Har også fått mulighetene til å koreografere til kronprinsparet, assistert koreograf Signe Domogalla til en åpningsforestilling i Fjæreheia, Grimstad og diverse lokale oppsettninger.

Christina har reist på flere inspirasjonsturer til New York, og har de senere tider fått gleden av å reise og danse rundt om i hele verden. Har blant annet danset i “Hamlet” ved Agder Teater sin oppsettning i Fjæreheia og “Turned In Side Out” workshop ved Jana Hicks og Marijke Eliasbergh i New York. Deltatt på workshops med dansere til store internasjonale stjerner som Rihanna, Ne-Yo og Britney Spears.

Christina er også grunder og danser av det profesjonelle danse kompaniet «Move-danse ensemble sør» som lanseres i løpet av sommeren 2018. Hun er dessuten koreograf til musikalen «St.Valentin» i Fjæreheia sommeren 2018 i regi av Beintein Baardson.

                      

Linda Amalie Thommesen

Grunder og innehaver

Født i Bodø og oppvokst i Arendal. Danset fra hun var 6 år gammel hos Tullen Wettergreen og på Arendal Ballett Center.

Gikk på dans og ballettlinjen på Follo Folkehøgskole. Utdannet som faglærer i musikk, dans og drama med hovedvekt på dans ved Høgskolen i Bodø.

Har danset og koreografert ved mange lokale oppsetninger og har undervist barn, ungdom og voksne i ulike sjangre.

Har undervist ved Grimstad Danseteater og Dahlske Videregående Skole, på Froland Kulturskole i 8 år og 10 år ved Arendal Ballett Center.

Linda er nå aktuell som «Elsa» i Bølgen Dansestudio sine oppvisninger ved anløp av cruise skip på Arendal kai.

Maria Di Lorenzo 

Dansepedagog15052132_10157680690800484_785587331_o

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole med Bachelor i dans og pedagogikk. Maria har reist til New York og flere ganger til Paris for å danse. Hun har jobbet med revyen for Høyskolen i Oslo som koreograf, undervist ved Allegro Balletstudio og har fullført en Bachelor i ernæring.

 

 

 

Lina Birgitte Anvik Løvdal

Dansepedagog

Lina Birgitte kommer fra Larvik og er vokst opp på dansestudioet Studio Nille. Etter tre år på danselinja på videregående skole studerte hun musikk i et år før hun fortsatte med to-årig fagskoleutdanning på Bårdar Akademiet i musikkteater med fordypning i sang og dans. Etter endt musikalutdanning begynte hun på en bachelor i utøvende samtidsdans ved Universitetet i Stavanger, og er nå våren 2018 ferdigutdannet dansepedagog med både bachelor og PPU-utdanning.

Lina vil dere kunne se i dyreparken i sommer som «klatremus»

Sandra Gabriela Igland

DansepedagogGabriela profil

Sandra Gabriela Igland er utdannet ved Norges Dansehøyskole som danser og pedagog med fordypning i jazz. Danset siden hun var 3 år gammel ved Arendal Ballett Center og Allegro Ballettstudio. Hun har også gått Dans Forstudium ved Trøndertun. Høsten 2018 har Gabriela gått på «Flow Dance Academy» i Oslo for å få et innblikk i de urbane dansestilene. Hun har blant annet vært danser i «Jesus Christ Superstar – concert in Hell» i regi av Trøndelag Teater og «Nasareeren» i Fjæreheia sommeren 2016.

Vi gleder oss over å få henne tilbake med enda mer «swag» i baggasjen!

 

Tin Trung Nguyen

InstruktørTin profil

Tin er født og oppvokst i Arendal, opprinnelig fra Vietnam. Han har danset siden han var 8 år gammel. Tin har vært vikar i hip hop på Arendal Ballett Center og vært danser og medkoreograf til noen av deres forestillinger. Han har også deltatt på ulike workshops blant annet med «The Vibe» og danserne til Justin Bieber.

Tin har nå flere timer hoss oss vi gleder oss til fortsettelsen med både store og små dansere!

 

 

Line Schaug

LIne Profil sort hvit

Poledance instruktør

Line har en treårig danse utdannelse fra Bårdar Akademiet i Tvedestrand og Oslo. Etter endt studie, jobbet Line som danser og sanger i to år på «Color line» og tre år på den berømte «Wallmans salonger» i Oslo. Hun har også opptredt flere år med pole og aerial silks.

Vi gleder oss til Line sine timer, som kommer hele veien fra Oslo for å undervise hos oss! Velkommen til Bølgen crewet Line!

 

Antonie Kjosås  Antonie

Instruktør 

Antonie har danset siden hun var liten, først ved Arendal Ballett Center og deretter ved Bølgen Dansestudio. Hun har trent i flere forskjellige dansestiler, deriblant ballett og tåspiss, moderne, jazz og musikaljazz. I tillegg hadde hun hovedrollen som Dorothy i Bølgen Dansestudio sin oppsetning av «Trollmannen fra Oz.» Antonie har fullført tre år på danselinja på Dahlske Videregående Skole. Der har hun også vært innom musikk- og dramafag, samt bidratt til å sette opp flere danseproduksjoner. Som del av produksjonene har hun koreografert både soloer og gruppenumre. Videre har hun jobbet som butikkmedarbeider på Ballettloftet.
Vi gleder oss over å ha Antonie som en del av Bølgen Crewet og vil undervise point 2 med 11-14 års gruppen vår.