Bølgen Dansestudio søker etter dansere til sine kompanier!

11. januar 2014 vil Bølgen Dansestudio holde en workshop/audition for ivrige dansere som ønsker å være med i våre kompanier!

For deg som drømmer om å stå på en scene og være med i en gruppe, er Bølgen Dansestudios kompanier noe for deg! Vi ønsker at kompaniene vil være å gi talentfulle og spesielt interesserte utviklingsmuligheter gjennom kompanitreninger og oppvisninger. Samtidig vil det også være et knutepunkt mellom profesjonelle dansekunstnere/koreografer og amatører til å arbeide sammen og skape et godt og inspirerende dansemiljø på Sørlandet (Aust-Agder fylke). Kompaniet vil synliggjøre dans og øke interessen for både aktører og publikum. Vi ønsker også å hente inn pedagoger og koreografer fra både innland og utland!

Minibølgen er junior-kompaniet vårt og vil være fra 9-14 år. Vår pedagog Linda har ansvar for MiniBølgen.

Bølgen er senior-kompaniet vårt og vil være fra 15 år og oppover. Vår pedagog Christina har ansvar for Bølgen. 

Denne workshop/audition er åpen for alle!

Hiv deg på Bølgen og bli med!

For påmelding-send oss en epost med navn, alder, tlf nummer og ønsket kompani (junior eller senior)

Sted: Bølgen Dansestudio
Tid: Lørdag 11 Januar
Oppmøte: Dørene åpner kl 11.00 og klassene starter 12.00
Avsluttning: 15.00

Plan for workshop/audition:

Vi åpner dørene klokken 11.00 og alle må være klare til klokken 12.00 til danseklassene. Det vil bli holdt klasser i rekkefølgen Ballett, Moderne/Jazz, Hip Hop og til slutt vil alle lære en felles flashmob dans som alle lærer. Denne skal læres slik at vi kan ha en flashmob i løpet av semesteret for å markere Bølgen Kompaniene.

For dere som har deltatt med ønske om å være med i kompaniet, vil dere få svar per epost om dere har kommet med senest 18. januar.

Vi gleder oss til å se og danse med dere!

Hilsen Linda & Christina

Til info:  Faste treninger for Minibølgen og Bølgen er fredager kl. 17.00-18.00. Det forutsettes at man kan sette av tid (spesielt i helgene) til kompaniet med tanke på ekstra treninger, show etc. Vi ønsker å ta hensyn til andre skoler sine forestillinger og ekstra øvelser.

Share This

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *